Straalverbinding

Wat is Fasternet?


Fasternet levert snelle internetverbindingen via een straalverbinding. Via een (kleine) sectorantenne op uw kantoor wordt er een verbinding gelegd naar de straaltoren in uw buurt.


Vanaf deze straaltoren wordt u direct doorgeleid naar het internet waardoor de vertraging van deze verbinding nagenoeg nul (0) is, dus sneller dan glasvezel en veel sneller dan een koperverbinding.Voor wie is Fasternet?


De zakelijke internetverbindingen zijn voor iedereen geschikt maar zeker ook bedoeld voor bedrijven die in een buitengebied zijn gevestigd of op een industrieterrein aan de rand van een stad.


Door de fysieke afstand tot een (KPN) wijkcentrale zijn traditionele koperverbindingen niet toereikend voor het werken in de Cloudm het maken van een Online Back-up of gebruik van VoIP telefonie.Is Fasternet WiFi?


Nee, de verbindingen van Fasternet maken gebruik van licentievrije frequenties maar zijn niet vergelijkbaar met een WiFi verbinding binnen uw huis of kantoor. Voor een optimale inregeling zal de service engineer tijdens de installatie een controle doen op beschikbare frequenties zodat u geen hinder ondervindt op andere draadloze aparatuur.

"De installatie van Fasternet was binnen twee weken gerealiseerd."

Moniek Doorn, reclame bedrukking, Amsterdam

Neem contact op

Bedankt voor uw contact verzoek!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom wij?